Yazlık Ev Dekorasyon Önerileri

Yazlık Ev Dekorasyon Önerileri

Yaz mevsiminin verdiği enerjiyi evinize de yansıtmaya ne dersiniz? Özellikle cıvıl cıvıl dekore edilen yazlık evler huzur dolu mekanlara dönüşüyor. İç açan renklerin bir arada kullanıldığı, yazı hatırlatan aksesuarların yer aldığı ve birbiriyle uyumlu şekilde döşenen mobilyalar ile siz de mükemmel bir yazlık evi tasarlayabilirsiniz.

 

Doğru dekorasyon fikirleri ile yaşam alanınızı yaz mevsimine uygun hale getirmeniz oldukça kolay.  Siz de yazlığınız için fikir arayışı içindeyseniz hazırladığımız yazımıza göz atabilirsiniz.

 

 

Ev Dekorasyonuna Mobilya Seçiminden Başlayın

 

Kışın yorgunluğunu attığınız yazlık eviniz için mobilya seçimine özen göstermelisiniz. Seçtiğiniz mobilyalarda konforun yanı sıra tasarıma da dikkat ederek yazlık evinizi keyifli bir hale getirebilirsiniz. Yazlık evlerde sıkça kullanılan bambu mobilyaların sade ve şık görünümü odanızın tüm ambiyansını değiştirebilir, yaz mevsiminin salaş ve doğal havasını salonunuza taşıyabilirsiniz. Şehirden uzaklaşmak amacıyla gittiğiniz yazlık eviniz için minimalist dekorasyondan faydalanabilirsiniz. Az ancak öz sayıda mobilya kullanarak ferah ve kullanışlı bir alan yaratabilirsiniz.

 

Renkli Ev Aksesuarları ile Enerji Dolun

 

Yaz demek deniz, kum ve güneş demek. Evinizde bunları anımsatacak aksesuarların bulunması yaz mevsimini baktığınız her noktada hissetmenize imkan veriyor.


Özellikle deniz kabuklu aksesuarlar, yazlıklara en çok yakışan süslerden biri. Deniz ve istiridye kabuğundan yapılmış balkon süsleri, ayna çerçeveleri, mumluklar ve rüzgar çanları estetik görünümleri sayesinde tüm yazlık evlerle mükemmel bir uyum sağlıyor.


İçinde renkli çiçek tasarımlarının yer aldığı tablolar ise kışlık evler kadar yazlık evlere de enerji katıyor. Yaz mevsimine en uygun çizimler arasında yer alan rengarenk çiçeklerin bulunduğu tabloları ister salonunuza isterseniz balkonunuza asarak evinizin enerjisini yükseltebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: Yazlık Ev Dekorasyon Önerileri
Haziran 22, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR