Küçük Banyolar İçin Dekorasyon Önerileri

Küçük Banyolar İçin Dekorasyon Önerileri

Küçük banyolar genellikle hareket alanı açısından kısıtlıdır. Bu tür alanlarda bazı renklere öncelik tanıyarak ve dekorasyon ürünlerinden yararlanarak, daha ferah bir görünüm elde edebilirsiniz. Siz de birkaç dokunuşla küçük banyonuzu daha geniş göstermek için önerilerimize göze atabilirsiniz.

 

Banyoda Açık Renkler Kullanın

 

Evin tüm alanlarında olduğu gibi küçük banyoları geniş göstermenin yolu açık renkler kullanmaktan geçer. Özellikle penceresi olmayan banyolara açık renk duvarlar ve dolaplarla aydınlık bir hava kazandırılabilir. Bunun için krem rengi veya beyaz tonlar tercih edilebilir. Banyodaki çamaşır sepeti, mobilyalar ve diğer banyo aksesuarları da aynı tonlarda seçilebilir. Dilerseniz dekorasyonu renklendirmek için renkli havlulardan veya bitkilerden de ilham alabilirsiniz.

 

 

Banyo Dekorasyon Seçiminde Aynaları Geniş Tutun

 

Küçük bir banyonun daha geniş görünmesini sağlayan unsurlardan biri de aynalardır. Aynalar sayesinde banyonuzu daha büyük gösterebilirsiniz. Bu konuda en doğru kullanım lavabonun üst kısmına dekoratif aynalar kullanmaktır.

 

Gömme Banyo Dolapları Tercih Edin

 

Banyodaki eşyaları depolama konusu özellikle küçük banyolar için içinden çıkılamaz bir hal alabilir. Bunun için yerden tasarruf etmek ve daha geniş bir depolama alanı oluşturmak için banyo dolapları olarak gömme dolap kullanımını tercih edebilirsiniz. Gömme dolapları kulpsuz tercih edebilir, böylece ekstra kalabalık görüntünün önüne geçebilirsiniz. Üstelik dolabın kapaklarını ayna olarak da kullanırsanız daha geniş bir algı yaratabilirsiniz.

 

Küçük Banyolar için Cam Duşa kabinlere Yönelin

 

Küçük banyo dekorasyonunda yer kaplayan eski tip banyo teknesi kullanmak yerine yer seviyesinde bir duş kabini çok daha iyi bir seçenektir. Ayrıca bu sayede çok daha modern ve minimal bir ortam elde edip, ortamdaki ışık geçirgenliğini arttırmış olabilirsiniz.

 

Etiketler: Küçük Banyolar İçin Dekorasyon Önerileri
Haziran 22, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR