Aquacool Dekorasyon Trendleri

aquacool
2021 Ev Dekorasyon Trendlerini Keşfedin
 
Sürdürülebilir malzemelerin artan öneminden, zamansız klasik stillere; doğallık, bireysellik ve eşsizliğe kadar uzanan 2021 dekorasyon trendleri, yaşam alanlarımıza taptaze bir görünüm kazandırıyor.
 
Uzun ve zorlu bir yılı geride bıraktık. Pandemi sürecinde evlerimize verdiğimiz önem arttı ve yaşam alanlarımızı ihtiyaçlarımıza göre yeniden oluşturmaya başladık. Yeni yılda da değişen yaşam alışkanlıklarımızla birlikte vakit geçirdiğimiz alanlarda daha işlevsel ve farklı stil yansımaları oluşturmak önem kazanıyor. Evlerinizde dönüşüme başlamadan önce uzmanlar tarafından belirlenen 2021 dekorasyon trendlerini göz önünde bulundurmayı unutmayın.


 


 
SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAMA ODAKLANIN
 
Modern dünyada, ekolojiyle olan bağımızı büyük ölçüde kaybettik. Yaşadığımız ekosistemi anlamak ve buna göre sürdürülebilir kullanım sağlamak her zamankinden daha ehemmiyetli. Doğanın kaynaklarını yeniden keşfetmek ve günlük yaşamlarımız için doğaya zarar vermeden sürdürülebilir ve yenileyici çözümler bulmak 2021’de daha fazla ön plana çıkıyor.
 
Evimizde sürdürülebilirliği sağlamanın yolu ise mobilya ve objeleri atmadan dönüştürmek; farklı amaçlarla yeniden kullanılabilir hale getirmekten geçiyor. “Kendin Yap” fikirleri doğrultusunda doğa ile dost bir anlayışı benimsemek çok daha önemli hale geliyor. Hayal gücü ve emeğinizle muhteşem dönüşümler yaratmak için dilerseniz “İlham Veren Dönüşüm Tarifleri” başlığımızda yer alan önerilere göz atabilirsiniz.





 
SAMİMİYETİN YANSIMASI: DOĞALLIK
 
Anlamlı tasarımlar ve sakinleştirici seçimlerle duyularımızı harekete geçirme zamanı! Hepimizin yaşadığı çalkantılı yılın ardından evlerimizi huzur verici doğal renkler, dokular ve malzemeler kullanarak dönüştürmek 2021 için tam da ihtiyacımız olan trendlerden biri. Dış mekanlarda sıklıkla kullanılan organik formlar; salon, mutfak ve hatta yatak odalarımızda ahşap ve rattan mobilyalar, hasır ve mermer detaylar ile yer alarak bu yıl da evlerimize doğallık katıyor.
 
Bilinçli tüketimin yükselişiyle eşzamanlı olarak uzun ömürlü, kaliteli ve dayanıklı mobilya kullanımı ortaya çıkıyor. Topraklanmış, sakin ve doğaya bağlı hissetme ihtiyacımız abartısız mobilyalar, sürdürülebilir malzemeler ve çok işlevli tasarımlarla vücut buluyor.




 
GEÇMİŞİN ASALETİ EVLERİMİZDE AĞIRLANIYOR
 
Sadece size ait benzersiz bir yaşam alanı için stilleri, malzemeleri ve dönemleri birleştirin. Geçmişin izlerini taşıyan kavisli ahşap mobilyalar bu yıl moda. Evlerinizde yer alan vintage mobilyaları yeniden boyayarak küçük dokunuşlarla güçlü bir tarz oluşturabilirsiniz.
 
Bu yıl ayrıca zanaatın ve sanatın ön planda olduğu çok işlevli mobilyalara yeniden odaklanıldığını göreceğiz. 19. yüzyılın hızla endüstriyelleşen global dünyasına bir başkaldırı olarak doğan Arts Ve Craft akımı yeniden gündeme geliyor. El işçiliğinin değerinin ve eşsizliğinin daha iyi anlaşıldığı bu akımla birlikte seramik aksesuarlar, el dokuması kilimler, hazeran ve hasır örgülü mobilyalar, üfleme cam aydınlatma ve aksesuarlar evlerimizde yerini alıyor.




 
YENİ MİNİMALİZM
 
Minimalizm yeniden yorumlanıyor ve tamamen beyaz minimalist iç mekanlar çağının sona erebileceği öngörülüyor. Minimalizm yeni formlarla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Japon tasarımı ile İskandinav minimalizminin bir birleşimi olan Japandi stili, şık çizgiler, parlak alanlar ve nötr renk paletleriyle basitleştirme ve sakinleştirmenin mükemmel kombinasyonunu yansıtıyor.
 
Pratik rahatlık odaklı bu stilde ihtiyacınız olan şey, pelüş rahat bir kanepeden seramik vazoya kadar basit parçalara yatırım yapmak. Rahatça dinlenmeye olanak tanıyan yumuşak, rahat kanepeler ve sandalyeler doğru seçimler olarak karşımıza çıkıyor.




 
KİŞİSEL GALERİ DUVARI
 
Farklı tarzlardan ilham alarak ya da tamamen kendi yaptığınız eserleri gururla sergileyebileceğiniz kişisel dışavurum duvarınızı oluşturabilirsiniz. Çeşitli aksesuarlarla süsleyebileceğiniz dresuarlar üzerindeki duvarlarda kişisel galerinizi sergilemek evinizde farklı bir hava yaratacak ve emin olun oldukça beğenilecek.




 
BİTKİLER
 
Dört duvar arasında geçirdiğimiz zamanın artması doğayla bağımızı kuvvetlendirme ihtiyacını oluşturuyor. Uzmanlar 2021 yılında iç mekanlarda bitkileri sıklıkla göreceğimizi söylüyorlar. Özellikle Ficus Benjamina, Pothos sarmaşığı, Kauçuk gibi ortamdaki havayı temizleyen bitki ve evinizin dekorasyonuna uygun şık saksı seçimleriyle huzuru evde bulmak mümkün.

 
Etiketler: Aquacool Dekorasyon Trendleri
Haziran 21, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR